Hoi Maaike,
Mijn lievelingsboek is Jamela's jurk, ook omdat het op mijn naam lijkt. Alleen is zij een meisje en ik een jongen. Het speelt in Zuid-Afrika. Eerst is het grappig en daarna zielig en dan weer leuk. Ik heb ook in Afrika gewoond, want mijn papa komt uit Nigeria. Ga je nog meer boeken over Jamela uitgeven? Groetjes van Jamil (6 jaar)

Ha die Jamil!
Ik vind Jamela's jurk ˇˇk grappig en zielig en leuk en het heeft zulke mooie plaatjes! En er staat in hoe het in Zuid-Afrika was, toen de schrijver/illustrator nog klein was. Ja, er komt nˇg een boek over Jamela. Dat gaat "Jamela's verjaardagsschoenen" heten. Schrijf je me nog een keer hoe het in Nigeria was? Veel groetjes, Maaike

Hallo Maaike,
Ik heb in de vakantie TOUWSPELLETJES UIT DE HELE WERELD gekregen. Al mijn vrienden en vriendinnen vinden het een vet cool boek! Ik vind het ook cool, omdat er zoveel over andere landen in staat. Ik ben in AustraliŰ geboren en heb ook een paar jaar in Papua Nieuw Guinea gewoond. Dat was geweldig - lekker de hele dag buiten spelen. Daar heb ik ook het touwspelletje Vliegende vogel geleerd, die deden we vaak op school (het meisje op de foto lijkt op een meisje uit mijn klas daar). Sommige zijn wel lastig, maar die Muskiet is lachen! Groetjes, Koen (11 jaar)

Hoi Koen,
Goed boek, hŔ? Ik vind zelf die landkaartjes cool! Ik vind ze leuk getekend en dan stel ik me altijd voor hoe het is om daar te wonen. Ikzelf ben ik IndonesiŰ geboren (heel mooi en lekker warm, net als waar jij gewoond hebt!) en woon nu al weer heel lang in Nederland. De touwspelletjes vind ik leuk, maar ik ben er niet zo heel goed in ů toen ik klein was, eindigden ze allemaal in Kop en Schotel en Ondergaande Zon (ik was al blij dat ze niet in de knoop raakten!)
Groetjes, Maaike

 

Keizer Ottoweg 17 1412 ED Naarden Tel. 035-695 09 31 kinderboek@middernachtpers.nl